Waar we goed in zijn

Loodgieterwerk

Bij grote en kleine ongemakken in, om en aan uw woning bel Stuijvenberg Installatietechniek. Wij hebben ruime ervaring in uiteenlopende klussen en we lossen ze snel voor u op.

Maar ook bij verbouwingen helpt Stuivenberg Installatietechniek u bij elke fase. Van het voorwerk tot de afwerking.

⦿ Gas
⦿ Riool
⦿ Water
⦿ Warmte
⦿ Zinkwerk
⦿ Loodwerk
⦿ Dakbedekking
⦿ Hemelwaterafvoeren

Vastgoedonderhoud

Stuijvenberg Installatietechniek is goed in het onderhouden van gebouwen, winkels, woningcomplexen, scholen, kantoren en zorginstellingen. Bouwkundig, maar ook technische installaties, klein of groot, in, aan en rondom panden.

Naast de service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is, bestaat onze dienstverlening uit:

⦿ Systeemplafond
⦿ Vloerbedekking
⦿ Schilderwerk
⦿ Straatwerk
⦿ Schoonmaak

Bouwkundige reparaties

Met bouwkundige reparaties bedoelen wij het herstellen van gebreken aan en om ontroerend goed en het plegen van preventief onderhoud, zoals het uitvoeren van periodieke controles en het herstellen van eventueel geconstateerde gebreken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen/ repareren van loodindekkingen, het herstellen van houtrot, vervangen van boeidelen, of het aanbrengen en repareren van tegelwerk of bestrating.

⦿ Elektra
⦿ Timmerwerk
⦿ Hang- en sluitwerk

24-uur service

Stuijvenberg Installatietechniek biedt haar klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de service die nodig is voor het beheer van hun vastgoed.

Bel, ook buiten kantooruren, (0347) 343424. We zullen de noodzakelijke maatregelen nemen om spoedeisende klachten, zoals lekkages, inbraakschades, stroomstoringen e.d., zo snel mogelijk te verhelpen of gepaste voorzieningen te treffen om verdere problemen te voorkomen.

⦿ Kleine storingen
⦿ Spoedreparaties

OFFERTE AANVRAGEN

Voor elke klus hebben wij een oplossing

U bent verzekerd van vakwerk tegen een scherpe prijs
OFFERTE AANVRAGEN